Informatie: 19 juni Hoge Dijk wedstrijd

Beste golfvriend(inn)en,

Graag nodig ik jullie uit voor de eerste echte ‘wedstijd’ van 2020 bij de Hoge Dijk in Amsterdam. Deze vindt plaats op vrijdag 19 juni. Eén en ander onder voorbehoud vanwege de ontwikkelingen op corona gebied. Ik heb met de baan contact gehad en we hebben afgesproken, dat we samen kijken naar wat straks wel en niet mogelijk is. Als een diner en borrel achteraf niet mogelijk zijn, dan wordt het evenement bijvoorbeeld geannuleerd.

Het zal vooralsnog ook geen echte wedstrijd zijn want dat mag nog niet, dus ook geen prijsuitrijking en longest of neary.
De eerste flight gaat om 11:30 uur de baan in. Ontvangst vanaf ca. 10:00 uur.

De arrangementsprijs is als volgt:

  • Voor ontvangst met koffie/thee en gebak, 18 holes spelen, 2 consumptiebonnen en  3-gangen diner bedraagt de fee voor Tee&O-leden ongeveer 55,00  Euro. Ongeveer, omdat dit mede afhangt van het aantal deelnemers. Na sluiting van de inschrijftermijn en voor het moment van betalen krijgen de deelnemers bericht over de uiteindelijke kosten.
  • Vanwege de speciale afspraken kan je voor deze ene keer niet inschrijven als je alleen wilt golfen en borrelen. Deelname aan het diner hoort er deze keer echt bij.

Vanwege de speciale prijs is de wedstrijd alleen toegankelijk voor leden van Tee&O.

Jullie kunnen inschrijven door een mail naar het bekende mailadres. Bij het inschrijven s.v.p. aangeven of je wel of niet van het dinerarrangement gebruik wenst te maken. De inschrijftermijn sluit op 4 juni. Deze keer dus wat eerder dan gewoonlijk, maar dat heeft als oorzaak de logistiek en de afspraak met de baan.

Vergeet niet om uiterlijk 16-6  het verschuldigde bedrag over te maken. De bankgegevens staan in de mail die je hebt gekregen.

Indien je een handicart nodig hebt, moet je deze zelf reserveren en verrekenen bij de golfbaan. Wel graag aan mij aangeven bij je inschrijving, dat je een handicart nodig hebt.

Hartelijke groet,
Martin Snoodijk
Wedstrijdsecretaris Golfclub Tee&O