Uitnodiging: 23 oktober Princenbosch

Beste golfvriend(inn)en,
Na weer een geslaagde dag bij de Maastrichtsche met prachtig weer kruipen we voor onze oktoberwedstrijd terug naar de noordelijker gelegen zandgronden. Onze laatste reguliere wedstrijddag van 2020 zullen we 23 oktober spelen op Prinsenbosch, Bavelseweg 153 in Molenschot.

  • De arrangementsprijs is als volgt:
    • Voor ontvangst met koffie/thee en een lekkernij, 18 holes spelen, 2 consumptiebonnen en  3-gangen diner en koffie toe bedraagt de fee voor Tee&O-leden  € 88,50 (€ 91,50 voor niet-leden).
    • Zonder diner bedragen de kosten € 59,75 (€ 62,75 voor niet-leden).

In de uitnodigingsmail van onze wedstrijdsecretaris tref je alle info aan en het mailadres om je in te schrijven. Bij het inschrijven svp aangeven of je wel of niet van het dinerarrangement gebruik wenst te maken. De inschrijftermijn sluit op 13 oktober.

Vergeet niet om uiterlijk 15-9 het verschuldigde bedrag over te maken op de rekening van onze penningmeester.

Handicart
Indien je een handicart nodig hebt, moet je deze zelf reserveren en verrekenen bij de golfbaan. Wel graag bij je inschrijving aangeven dat je een handicart nodig hebt.

November laatste wedstrijd van het jaar
Traditioneel eindigen we het jaar met een Texas Scramble eind november/begin december. Exacte datum en locatie volgen nog. Zodra deze bekend zijn wordt deze hier gepubliceerd.

Hartelijke groet,
Martin

Wedstrijdsecretaris Golfclub Tee&O