Uitnodiging: 21 augustus Bestgolf

Beste golfvriend(inn)en,

Na de geslaagde dag op Leeuwenbergh met prachtig weer en onverwacht toch de mogelijkheid om wat prijzen uit te reiken gaan we nu weer naar het zuiden des lands, Bestgolf te (hoe kan het ook anders) Best op 21 augustus aanstaande.

Ongetwijfeld gaan we ook nu iets merken van het coronavirus, maar de afgelopen twee events verliepen prima. Ik ga weer proberen wat te doen met prijzen, maar weet nog niet of bijvoorbeeld de neary en longest mogen. Ik verwacht eigenlijk niet. 

De arrangementsprijs is als volgt:
Voor ontvangst met koffie/thee en gebak, 18 holes spelen, 2 bitterballen en  3-gangen diner bedraagt de fee voor Tee&O-leden  €83,50.

Zonder diner bedragen de kosten € 63,50. 

Let op: dit keer geen consumptiebonnen in het arrangement. Alle consumpties (behalve de koffie bij ontvangst) zijn voor eigen rekening.

Vanwege het coronavirus is de wedstrijd alleen toegankelijk voor leden van Tee&O.

Jullie kunnen inschrijven door een mail te sturen naar het bekende mailadres van de wedstrijdsecretaris (zie de uitnodigingsmail, ook voor de betalingsgegevens). Bij het inschrijven svp aangeven of je wel of niet van het dinerarrangement gebruik wenst te maken. De inschrijftermijn sluit op 11 augustus. Deze keer dus wat eerder dan gewoonlijk, maar dat heeft als oorzaak de logistiek en de afspraak met de baan.

Indien je een handicart nodig hebt, moet je deze zelf reserveren en verrekenen bij de golfbaan. Wel graag aan mij aangeven bij je inschrijving, dat je een handicart nodig hebt.

Hartelijke groet,
Martin
Wedstrijdsecretaris Golfclub Tee&O