Uitnodiging: 19 sept. Maastrichtsche Golf

Beste golfvriend(inn)en,
Na weer een geslaagde dag bij Bestgolf met prachtig weer en onverwacht toch de mogelijkheid om wat prijzen uit te reiken dalen we nu nog verder af naar het zuiden des lands, de Maastrichtsche te (hoe kan het ook anders) Maastricht.

  • De arrangementsprijs is als volgt:
  • Voor ontvangst met koffie/thee en vlaai, 18 holes spelen, 2 consumptiebonnen en  3-gangen diner met koffie toe bedraagt de fee voor Tee&O-leden  € 90,0 (€ 93,00 voor niet-leden).
  • Zonder diner bedragen de kosten € 63,00 (€ 66,00 voor niet-leden).

Jullie kunnen inschrijven door een mail te sturen het bekende mailadres van de wedstrijdsecretaris. Bij het inschrijven svp aangeven of je wel of niet van het dinerarrangement gebruik wenst te maken. De inschrijftermijn sluit op 7 september.

Vergeet niet om uiterlijk 15-9 het verschuldigde bedrag over te maken op de rekening van de penningmeester. Alle info betreffende het aanmelden en de betaling treffen jullie in de uitnodigingsmail aan.

Indien je een handicart nodig hebt, moet je deze zelf reserveren en verrekenen bij de golfbaan. Wel graag aan mij aangeven bij je inschrijving, dat je een handicart nodig hebt.

Hartelijke groet,
Martin