06-06-2017 – Golf & Country Club Liemeer

Storm en regen, maar niets houdt ons tegen!!!

Na 3 weken prachtig zomerweer was ik er van overtuigd dat we ook nu, op 6 juni, een zomerse dag tegemoet zouden gaan op Golf- & Countryclub Liemeer.

DAT VIEL EVEN TEGEN!!!! Tijdens al die jaren deelname aan de Tee&O golfdagen heb ik zoiets nog niet eerder, zo erg, meegemaakt: windkracht 8 tot 9, slagregens en gitzwarte lucht. Wat een verschrikkelijk weer!!! Toch gingen 18 golfers er tegenaan deze dinsdag. Verder waagde niemand zich op de baan dus we hadden het rijk alleen (welke gekken gaan nu golfen met dit weer???). Als echte ‘die-hards’ trotseerden we de weersomstandigheden en maakten er het beste van.

Resultaat: een prima 31 punten voor mij, en dus winnaar van de dag, en ook de nummers 2 en 3 zijn vrouwen: Dory en Janneke. Dat bewijst maar weer eens: het zogenaamde zwakke geslacht is zo zwak nog niet, want tegen de storm inslaan werd blijkbaar door de ladies het beste volbracht!

Na een heerlijke douche, borrel en diner kwam de dag weer ten einde en konden we terugkijken op een prima golfdagje.

Op 13 juli volgt er een avondwedstrijdje op de par 3-4 baan van Ockenburgh, waarbij we hopen op beter weer maar dat zal wel lukken want slechter dan op 6 juni kan haast niet.

Marian Nieuwenhout