Van jaareinde naar jaarstart

In het wedstrijdverslag Cromstrijen werd al gesproken over vliegende tijd en dat kan ik bij deze bevestigen. Het jaar zit er zo ongeveer op en we kunnen terugkijken op een prachtig golfseizoen voor Tee&O. Prachtig vanwege de leuke wedstrijden, de introductie van een aantal nieuwe of lang niet bezochte banen, fantastische omstandigheden (met soms teveel van het goede) en een mooie winnaar van het groene jasje.

De laatste wedstrijd op Bergvliet deed vwb het overall klassement niet meer ter zake, maar met de fun-insteek ontstaat een heel ander soort wedstrijd, een wedstrijd met verbroedering in de teams en een mooie onderlinge strijd. Een uitzondering daargelaten lagen de scores deze keer razenddicht bij elkaar. Maar er moet er 1 de winnaar zijn en dat was het team dat bestond uit Janneke, Harry, Peter en Martin.

Dat brengt ons naar de start van 2020. Ook dan beginnen we traditioneel met een fun-wedstrijd met daaraan gekoppeld de Algemene Ledenvergadering. Locatie is Prise d’eau. Ik heb er zin in, het bestuur heeft er zin in en ik hoop dat dat ook voor jullie geldt. De komende tijd zal ik het wedstrijdschema voor de rest van 2020 samenstellen. Deze zal ik tijdens de ALV aan jullie toelichten en natuurlijk zal hij ook op onze nieuwe (prachtige!!!!) website getoond worden. Deze nieuwe site is overigens ook zeer goed toegankelijk via de smartphone, dus een stuk laagdrempeliger in gebruik dan de vorige versie.

Laagdrempelig ook vanuit beheeroogpunt. Plug en play, werd gezegd. En de proof of de pudding was voor mij het publiceren van dit bericht.

Speciale dank voor ontwerp en configuratie gaan uit naar Harry.

Rest mij jullie allemaal (mede namens de rest van het bestuur) fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 toe te wensen.

Martin