30-11-2017 – Golf Club Prise d’Eau

“Goed, het is winter !”

Niet dus !, foutje van de natuur of global warming, het maakt mij allemaal niet uit, lekker golf weer en ideaal voor top prestatie vandaag.

De 1e wedstrijd, het is 15 februari 2019, en let wel 15-16 graden, qua weer dus een TOP dag, werkelijk niet te geloven zo mooi. Prise D’eau is onze golfbaan vandaag. De perfecte baan voor een

Texas scramble, door Martin de wedstrijd secretaris uitgezochte baan lag er perfect bij en de flight indeling was “scherp” samengesteld door hem op gemiddelde handicap. Zo’n 1e wedstrijd in het nieuwe jaar is voor iedereen altijd weer een uitdaging. Onderdelen als, heb ik de winter goed verteerd, heb ik nog vertrouwen, loopt m’n swing en m’n driver nog en hoe staan m’n maten ervoor, allemaal vragen waarop heel snel duidelijkheid volgt. Maar in aanvang wel die onzekerheid en spanning ten top voor alle flights op hole 1!? De spanning stijgt bij het verzamelpunt hole 1. En dan, we zijn los.

Trouwens dit is ook de dag van de ALV. En wat gezegd moet worden wordt gezegd. De Bestuurders en Kascommissie leden van de Tee&O GC, onder de krachtige leiding van de voorzitter Jos de Mooij, hadden het afgelopen golfjaar uitstekend voor elkaar. De wedstrijden, de algehele organisatie en de financiën. Positieve support vanuit de leden zijn de unanieme reacties. Grote waardering en dank voor hen wordt, terecht, vanuit de vergadering geuit.

Terug dan naar de “wedstrijd”, want het gaat natuurlijk wel ergens om, ha, ha, knipoog ! Zo’n 23 deelnemers gingen tot het uiterste, logisch natuurlijk het is de strijd voor de “oneindige roem en eer” en de witte-, en rode wijn die de winnaars dan toekomen. Hoge scores, prima prestaties, een echte neary, so close, klasse Frank. Maar zoals altijd er kan maar 1 overall winnaar zijn. Als lid van het winnende team ben ik oneindige dank verschuldigd aan mijn “golf maten” van vandaag, Jos Hoogstraten en Marco. Wij waren een echt team vandaag, heel veel was perfect raak en in de juiste balans. Bedankt mannen, wij zijn echt single handicap materiaal !?!? Pffffffffffffff. Althans Jos en Marco.

Nog even terug naar de ALV voor het hoogtepunt mbt de competitie van het afgelopen jaar. Zoals gebruikelijk tijdens de ALV de jaarlijkse prijsuitreiking. Met wederom zeer mooie prijzen, voor de “longest Koninginnen Judith en Marian, longest Koning Marco, neary Koning Martin en overall competitie winnaar Marian met naast de beker het, zeer begeerde en op maat gesneden bijbehorende groene jasje voor de Jaarwinnaar.

Tot slot en afsluitend een voortreffelijk diner.

Martin bedankt voor een klasse organisatie en op naar de volgende wedstrijd.

Alex.